BENTONITA ALIMENTARA 0.5KG Măriţi imaginea

BENTONITA ALIMENTARA 0.5KG

Nou

Pulbere de culoare alb - gri care se caracterizează printr-o capacitate mare de absorbţie a apei, o valoare ridicată a capacităţii de schimb ionic, umflare intercristalină mare în mediu apos, plasticitate şi tixotropie mare

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

5,00 lei

Alte detalii

Pulbere de culoare alb - gri care se caracterizează printr-o capacitate mare de absorbţie a apei, o valoare ridicată a capacităţii de schimb ionic, umflare intercristalină mare în mediu apos, plasticitate şi tixotropie mare.

UTILIZARE:

În industria alimentară şi agricultură, în industria chimică, industria cosmetică şi farmaceutică, la rafinarea petrolului , pentru prepararea fluidelor de foraj , în construcţii industriale şi hidrotehnice, industria produselor ceramice şi refractară, ş.a.

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE:

Bentonita alimentară se foloseşte la tratamentul vinului, în doza de 1 kg./1000L vin din momentul în care vinul a stat din fiert şi a cărui temperatură nu este mai mică de 16 C.

SE PROCEDEAZĂ ASTFEL:

Se scot din masa vinului aproximativ 8L, se preîncălzeşte la circa 40 C după care se amestecă până la omogenizare cu 1 kg. De Bentonita, după care se toarnă în vasul ce conţine vinul. Acesta operaţiune se repetă de mai multe ori, î n funcţie de cantitatea de vin ce o avem de tratat.

Se recomandă un repaus de minimum 5 zile a vinului tratat, înainte de a fi consumat.

 

30 produse din aceeași categorie: