ASFIX Măriţi imaginea

ASFIX

Nou

Produs pe bază de sulf lichid, folosit pentru migrarea cârtițelor din galerii.

Mai multe detalii

8,00 lei

Alte detalii

Produs pe bază de sulf lichid, folosit pentru migrarea cârtițelor din galerii.

Prezentare  Fisa tehnica a produsului de uz gospodaresc ASFIX TIP MIFS.F. 2 /2013  

Prezentul standard de firma reprezinta norma interna de fabricatie a produsului de uz gospodaresc denumit comercial ASFIX  ce are la baza fabricatiei solutia apoasa sub forma de conservant alimentar cu concentratie de 4-5% dioxid de sulf, concentratia de dioxid sulf asigurand efectul de diminuare a concentratiei de oxigen din spatiile subterane si supraterane. Odata cu diminuarea concentratiei de oxigen apare efectul de asfixiere pentru vietuitoare obligandu-le pe acestea sa migreze. Produsul sub forma lichida si avand concentratia de 4-5% dioxid de sulf este ambalat intr-un flacon cu capacitatea de 50 ml si prevazut cu picurator asigurat cu capac etans. Pentru utilizare se desface capacul si se introduce in galeria rozatoarelor cu picuratorul indreptat in jos spre galerie. Dupa introducerea flaconului ASFIX in galerie gura acesteia se va acoperi cu pamant urmand ca continutul din flacon sa fie eliminat prin picurare iar prin volatilizarea dioxidului de sulf din continutul solutiei are loc diminuarea concentratiei de oxigen din galerii provocand efectul de asfixiere ce va genera migrarea rozatoarelor.            

 

Caracteristici tehnice ale produsului: 

Aspect:                                                    Solutie translucida, limpede , fara sediment Concentratie:                                         4-5% SO2

Densitate relativa:                                           1,032-1,034 kg/ cm3

Temperatura de pastrare:                                maxim 27 grade Celsius

Doza de utilizare:                                          1 flacon/galerie

Termen de valabilitate                                    24 de luni Ambalare, depozitare si transport. Produsul de uz gospodaresc ASFIX  sub forma de solutie se ambaleaza in recipienti tip pet, polietilena, polipropilena in capacitati de 50 ml  fiind baxate in folii termocontractibile si depozitate pe europaleti in spatii acoperite foarte bine aerisite, ferite de sursa de caldura si foc

CARACTERISTICI

  •          Asfix diminuează concentrația de oxigen din galeriile săpate de cârtițe , fapt ce va avea ca efect migrarea acestora.
  •          Se utilizează câte un flacon pentru fiecare intrare sau ieșire din galerie. Flaconul va fi introdus cu picurătorul deschis, în direcția galeriei , după care se va astupa intrarea galeriei cu pământ.

30 produse din aceeași categorie: