PREVICUR ENERGY Măriţi imaginea

PREVICUR ENERGY

Nou

Previcur Energy are un mecanism complex de actiune, datorita celor doua componente active. Fosetil are o sistemie completa si o

Mai multe detalii

8,50 lei

  • 10 ML

Alte detalii

Descriere:

Substante active: fosetil 310 g/l + propamocarb 530 g/l
Formulare: SL (concentrat solubil)

Cultura

Organism tinta

Doza

Castraveti

Mana (Pseudoperonospora cubensis)

0,25%

Tomate

Caderea plantutelor (Pythium debaryanum)
Mana (Phytophthora parasitica)

0,1%

Pepeni verzi

Mana (Phytophtora spp.)
Caderea plantutelor (Pythium spp.)

0,1% (250 ml/planta)

Modul de actiune:

Previcur Energy are un mecanism complex de actiune, datorita celor doua componente active. Fosetil are o sistemie completa si o distributie ascendenta si descendenta in plante. El stimuleaza sistemul imunitar de autoaparare al plantei, inhiba germinatia sporilor si cresterea miceliului ciupercii. Propamocarb are de asemenea actiune sistemica in plante si, in functie de metoda de tratare, la sol sau in vegetatie, poate fi preluat in plante prin radacini sau frunze. In cazul tratamentelor foliare, propamocarb este preluat in plante in mai putin de o ora de la aplicare. Asupra ciupercilor are actiune de tip multi-site.

Modul de utilizare:

Castraveti
Se efectueaza 1-2 tratamente foliare preventive in intervalul inflorire - cresterea fructului. Durata de protectie a culturii este de 10-14 zile de la aplicare. Volumul de solutie este de 1000 l/ha.

Tomate
Tratamentele se efectueaza la sol, in rasadnita. Primul tratament se efectueaza in rasadnita, in intervalul semanat-rasarit si necesita un volum de solutie de 3 l/mp. Al doilea tratament se efectueaza cu cel mult o saptamana inainte de transplantare, la aceeasi concentratie si acelasi volum de solutie ca la primul tratament.

Pepeni verzi
Se aplica un tratament la sol cu 250 ml solutie/planta imediat dupa semanat, care poate fi urmat de un al doilea la 7-10 zile in aceeasi doza.

Timp de pauza
Intre aplicarea ultimului tratament si recoltare trebuie sa treaca 3 zile.

17 produse din aceeași categorie: