ACROBAT MZ Măriţi imaginea

ACROBAT MZ

Nou

Acrobat MZ 90/600 WP este un fungicid sistemic-translaminar si de contact pentru combaterea manei la cartofi, legume si vita de vie.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

7,50 lei

  • 20 GR

Alte detalii

Descriere:

Acrobat MZ 90/600 WP este un fungicid sistemic-translaminar si de contact pentru combaterea manei la cartofi, legume si vita de vie. Produsul are activitate sistemică translaminara: patrunde in frunza, unde este repartizat uniform, ceea ce determina siguranta in combatere si rezistenta marita la spalare.
De asemenea, componenta de contact actioneaza la suprafata frunzei ca o bariera de protectie impotriva infectiilor.
Acrobat MZ 90/600 WP este primul produs cunoscut prin actiunea sa de intrerupere a peretelui celular la ciupercile din grupa Oomycete.

Pentru rezultate optime, tratamentele cu Acrobat MZ 90/600 WP se vor efectua preventiv. Avand si activitate curativa, se poate aplica si dupa instalarea infectiei, dar tratamentele se vor efectua in primele faze de dezvoltare ale ciupercii. Intervalul dintre tratamente se adapteaza in functie de presiunea de infectie si dezvoltarea culturii. Acesta este in general de 10-12 zile, dar poate fi redus la 7 zile în conditii de presiune ridicata a infectiei.
La vita de vie se poate aplica inainte sau după inflorit, iar la cartof dupa formarea completa a tufei.

17 produse din aceeași categorie: