Firma noastră

Expert Agribusiness activeaza pe piata agricola din octombrie 2010 si are ca principal obiect de activitate comercializarea de seminte si pesticide.

Expert Agribusiness si-a propus sa fie veriga dintre fermieri si producatorii de input-uri, prin apropierea si cunoasterea in totalitate a problemelor pe care fermierii le intalnesc si gasirea solutiei ideale pentru fiecare dintre acestia, personalizand gama de produse si costurile aferente la conditiile fiecaruia.
Prin portofoliul complex de produse de calitate din brand-uri cunoscute, acoperim in totalitate cerintele clientilor nostri, fiind permanent la dispozitia lor, eficientizand timpul prin promptitudinea cu care satisfacem comenzile.

Firma Expert AgriBusiness a implementat si imbunatateste continuu functionarea Sistemului de management integrat al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, responsabilitatii sociale, in conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008, SA 8000:2008.
Managementul de varf al firmei Expert AgriBusiness este deplin angajat in realizarea politicii si obiectivelor privind calitatea, mediul, sanatatea si securitatea ocupationala, responsabilitatea sociala, actionand impreuna cu intregul personal pentru atingerea obiectivelor stabilite, prin respectarea principiilor pe care se bazeaza strategia de imbunatatire continua.

Pentru detalii complete privind compania noastra, va rugam sa vizitati website-ul nostru de prezentare www.expertagro.ro .